První měření sil zvládli nejlépe kluci z Domažlic, Tachova, Přeštic a Zbiroha

27.04.2017 | Tomáš Majer

Je konec dubna a tak bychom rádi zrekapitulovali první herní měsíc sedmého ročníku Street Hockey Cupu. Uspořádali jsme čtyři turnaje. První boje se odehrály v Domažlicích, Plané, Plzni a v Rokycanech.

 
 
 

Skupina A

Street Hockey Cup 2017 začal na tradičním místě, s tradičními účastníky. Skupina A se odehrála v Domažlicích, kde se představily dva domácí týmy. Nová škola Domažlice a obhájci loňského bronzu, domažličtí Krakeni. Standartně silným soupeřem jim byli Staňkovští Draci a o rok starší a zkušenější kluci z Mrákova ukázali, že se s nimi musí letos počítat!

Prvenství nakonec před Novou Školou bral Staňkov. Oba celky získaly stejný počet bodů a rozhodoval až vzájemný zápas. Stejně tak v případě Krakenů a Mrákova. Páté skončili Poběžovice, šestý Blížejov.

Výsledky turnaje

Skupina B

Na druhém turnaji se představili dva nováčci a inovace byla také v rámci místa konání. Místo tachovského zimního stadionu se hrálo v Plané v nafukovací hale místní ZŠ na umělé trávě. A své první zkušenosti se Street Hockey Cupem získali mladíci z Mariánských Lázní a domácí Plané. "Indoor turnaje" se nakonec nemohlo pro nemoc ve svých řadách zúčasnit Stříbro. A tak dvojici rozhodčích zaměstnávala pouze čtveřice týmů. Do programu jsme tak doplnili utkání o třetí místo a finále, ta se ovšem nepočítala do celkového turnajovéh klíče.

Skupinu B nakonec suverénním způsobem ovládl tým Tachov - Hornická. Na druhém místě skončila Planá. Třetí místo putovalo do Mariánských Lázní. Rytíři z Bělé nad Radbuzou podali sympatický výkon, na více, než 4. místo to ovšem nestačilo.

Výsledky turnaje

Skupina C

Na třetím turnaji se opět představili staří známí. 12. dubna se pětice týmů potkala v plzeňské hokejbalové hale na Košutce, která bude hostit závěrečné pasáže turnaje na podzim letošního roku. O prvenství usilovaly tři výběry z plzeňských škol, Bojovníci Nezvěstice a loňští stříbrní medailisté z Přeštic.

Přeštičtí neponechali nic náhodě a pokračovali v nastoleném trendu. První turnaj skupiny C ovládli bez ztráty kytičky. V závěsu skončila 1. ZŠ Plzeň. Bronz brala plzeňská "Dvacítka". Těsné vítězství o gól ve vzájemném duelu rozhodlo o tom, že na posledních dvou místech skončí Nezvěstice před 4. ZŠ Plzeň.

Výsledky turnaje

Skupina D

Poslední dubnový turnaj se uskutečnil v Rokycanech. Hokejbalovým bojům přálo počasí. Na hřiště s umělou trávou dopadal sluneční svit a soupeřila mezi sebou pětice známých účastníků. Mezi nimi i šampióni z roku 2016 Koblížci Strašice. Ti se ovšem v Rokycanech představili s obměněným kádrem.

Rokycanský turnaj byl zřejmě nejvyrovnanější ze všech. Týmy mezi druhým a čtvrtým místem (Mýto, Radnice Strašice) získaly shodný počet čtyř bodů a o pořadí tak rozhodovaly až vzájemné zápasy. Turnaj nakonec ovládli Hagridi Zbiroh. Poslední skončila domácí Masaryčka.

Výsledky turnaje

 
 

26.4. | Úprava ročníku 2018
V dubnu odstartoval turnaji ve skupinách ročník 2018. Ten má v sobě jednu podstatnou inovaci, a to zrušení semifinálových turnajů.

 

18.10. | Finálový All-stars team
Tříčlenný All-stars team finálového turnaje má tuto podobu: Štěpán Suk, Vít Štrédl (oba Hagridi Zbiroh), Matěj Zeman (Tachov - Hornická).

 

25.8. | Druhé SF 14. září!
V semifinále B se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Staňkovští Draci, Sbíječi Mrákov, ZŠ Planá, Hagridi Zbiroh, Plzeňská Desítka, Radnice a 1. ZŠ Plzeň. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

25.8. | První SF 12. září!
V semifinále A se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Nová škola Domažlice, Tachov - Hornická, Panteři Přeštice, 20. ZŠ Plzeň, Vlci Mýto, Vinickej Sběr Plzeň, Pumy Stříbro. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

11.5. | Termíny druhých turnajů
Známe termíny druhých turnajů u tří skupin: Skupina A - 25.5. (Mrákov) Skupina B - 19.5. (Stříbro) Skupina D - 7.6. (Zbiroh)

 

10.5. | Dohrávka 1. kola
Skupina E odehraje první turnaj v pondělí 15.5. v Plzni

 

24.4. | SHC putuje po regionu
Nejen nové týmy, ale i nová místa konání turnajů čeká Street Hockey Cup. Úvodní turnaj skupiny B se odehrál v Plané, domažlická skupina se chystá do Mrákova a rokycanská po delší pauze také do Zbirohu.

 

4.4. | Nováčci na SHC 2017
Další dva nové týmy se představí na letošním ročníku SHC. Tachovskou skupinu doplní Planá a Mariánské Lázně.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 eSports.cz, s.r.o. | Informace o autorských právech | Facebook | Nastavení cookies