Diktátoři ze Zruče ovládli doudlevecký Sport Park

11.06.2013 | Redakce

Týmy skupiny E se tentokrát přesunuly do plzeškého Škoda Sport Parku. V kompletním složení bojovala mužstva v turnaji nejen o umístění v turnaji, ale také o co nejlepší výchozí pozici k možnému postupu do finálového turnaje. Doudlevce nejlépe sedly chlapcům ze Zruče, kteří nenašli žádného přemožitele.

 
 
 
Pod hrozbou dalšího deštivého dne zahájila pondělní ráno své druhé kolo skupina E - Plzeňsko. Tím spíše, že okolo osmé hodiny začalo v Plzni silně pršet. O hodinu později se však nebe alespoň trochu umoudřilo a turnaj v Doudlevcích ostartoval za relativně přijatelných podmínek. Nejpřesvědčivěji odehráli svoje zápasy Diktátoři ze Zruče. Už minule se tento tým prezentoval velmi dobrými výkony. Tentokráte svěřenci Jiřího Folka zvládli všechny utkání na jedničku. Za Zručí se srovnala hned trojice týmů se stejným počtem bodů. Red Dragons Touškov remízovali s Chotěšovem a Přešticemi. Stejného výsledku dosáhly i tyto dva týmy. O pořadí na 2. - 4. místě rozhodlo celkové dosažené skóre. To měli nejlepší přeštičtí Panteři. Shodný poměr mezi vstřelenými a obdrženými brankami měl Chotěšov a Město Touškov. Třetí pozici za vyšší počet vstřelených branek brali Gladiátoři z Chotěšova. Nevděčná bramborová medaile tím pádem připadla Touškovu. Poslední dějství rozehrají týmy této skupiny druhý týden v září. To už se bude rozhodovat o postupujících do krajského finále.
 
 

26.4. | Úprava ročníku 2018
V dubnu odstartoval turnaji ve skupinách ročník 2018. Ten má v sobě jednu podstatnou inovaci, a to zrušení semifinálových turnajů.

 

18.10. | Finálový All-stars team
Tříčlenný All-stars team finálového turnaje má tuto podobu: Štěpán Suk, Vít Štrédl (oba Hagridi Zbiroh), Matěj Zeman (Tachov - Hornická).

 

25.8. | Druhé SF 14. září!
V semifinále B se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Staňkovští Draci, Sbíječi Mrákov, ZŠ Planá, Hagridi Zbiroh, Plzeňská Desítka, Radnice a 1. ZŠ Plzeň. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

25.8. | První SF 12. září!
V semifinále A se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Nová škola Domažlice, Tachov - Hornická, Panteři Přeštice, 20. ZŠ Plzeň, Vlci Mýto, Vinickej Sběr Plzeň, Pumy Stříbro. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

11.5. | Termíny druhých turnajů
Známe termíny druhých turnajů u tří skupin: Skupina A - 25.5. (Mrákov) Skupina B - 19.5. (Stříbro) Skupina D - 7.6. (Zbiroh)

 

10.5. | Dohrávka 1. kola
Skupina E odehraje první turnaj v pondělí 15.5. v Plzni

 

24.4. | SHC putuje po regionu
Nejen nové týmy, ale i nová místa konání turnajů čeká Street Hockey Cup. Úvodní turnaj skupiny B se odehrál v Plané, domažlická skupina se chystá do Mrákova a rokycanská po delší pauze také do Zbirohu.

 

4.4. | Nováčci na SHC 2017
Další dva nové týmy se představí na letošním ročníku SHC. Tachovskou skupinu doplní Planá a Mariánské Lázně.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 eSports.cz, s.r.o. | Informace o autorských právech | Facebook | Nastavení cookies