V Plzni se odehrály dva semifinálové turnaje. Známe finálovou osmičku!

18.09.2017 | Tomáš Majer

Semifinále turnaje Street Hockey Cup je minulostí. Dva turnaje se v uplynulém týdnu odehrály v Plzni. Z třinácti semifinalistů systém turnaje zredukoval osmičku finalistů. Nejlépe si vedli Hagridi Zbiroh a Tachov - Hornická.

 
 
 

Semifinále 1

Příjemnou změnou a jistě i lehkým překvapením bylo místo, kde se náš turnaj konal. Vzhledem k tomu, že nepršelo a kromě nevysokých teplot, přálo i počasí, jsme první semifinálový turnaj uskutečnili na plzeňských Slovanech. V areálu zdejší 20. ZŠ Plzeň před nedávnem vyrostlo nově zrekonstruované hokejbalové hřiště s mantinely a plastovým povrchem.

Z klání se nakonec odhlásila Nová škola Domažlice a tak o čtyři postupová místa hrálo pouze šest družstev. Pumy Stříbro, Vlci Mýto, Tachov - Hornická, Radnice, Vinickej Sběr a domácí 20. ZŠ Plzeň.

Od počátku se hrál hokejbal na velmi slušné úrovni. S největší jistotou hrálo družstvo z Tachova. To ztratilo body pouze za jednu remízu. Za Tachovem se seřadila dvojice plzeňských týmů. 20. ZŠ a Vinickej Sběr. Poslední postupové místo si vzaly Pumy Stříbro. Stříbro deklasovalo velkým rozdílem Mýto a Radnice, nejslabší dva týmy, další body ale již nepřidalo.

Výsledky turnaje

Semifinále 2

Druhého turnaje se zúčastnila sedmička týmů. Potkaly se v plzeňské hokejbalové hale na Košutce. Vzhledem k množství účastníků jsme si pro rychlejší spád turnaje připravili dvě hřiště. Na severní předměstí Plzně dorazila ve čtvrtek tato družstva: Panteři Přeštice, Hagridi Zbiroh, Sbíječi Mrákov, Staňkovští Draci, Plzeňská Desítka, 1.ZŠ Plzeň a ZŠ Planá.

Trojice rozhodčích dohlížela na hladký průběh turnaje a hala viděla slušnou hokejbalovou kvalitu! Celky byly i vesměs vyrovnané. Jen tři výsledky skončily rozdílem tří a víc gólů!

Celý turnaj opanoval celek Hagridi Zbiroh. Šest výher, osmnáct bodů a skóre 28:13. Druhé místo braly Přeštice. Od třetího do šestého místa byly týmy poskládány po jednom bodu! Zápasy rozhodly o tom, že do finále postoupí Mrákov a Plzeňská Desítka. Naopak černého Petra si vytáhla Planá a 1. ZŠ Plzeň. Sedmým do party byl Staňkov, tradiční účastník finále tentokrát neuspěl, když získal pouze tři body za jednu výhru.

Výsledky turnaje

 
 

26.4. | Úprava ročníku 2018
V dubnu odstartoval turnaji ve skupinách ročník 2018. Ten má v sobě jednu podstatnou inovaci, a to zrušení semifinálových turnajů.

 

18.10. | Finálový All-stars team
Tříčlenný All-stars team finálového turnaje má tuto podobu: Štěpán Suk, Vít Štrédl (oba Hagridi Zbiroh), Matěj Zeman (Tachov - Hornická).

 

25.8. | Druhé SF 14. září!
V semifinále B se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Staňkovští Draci, Sbíječi Mrákov, ZŠ Planá, Hagridi Zbiroh, Plzeňská Desítka, Radnice a 1. ZŠ Plzeň. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

25.8. | První SF 12. září!
V semifinále A se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Nová škola Domažlice, Tachov - Hornická, Panteři Přeštice, 20. ZŠ Plzeň, Vlci Mýto, Vinickej Sběr Plzeň, Pumy Stříbro. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

11.5. | Termíny druhých turnajů
Známe termíny druhých turnajů u tří skupin: Skupina A - 25.5. (Mrákov) Skupina B - 19.5. (Stříbro) Skupina D - 7.6. (Zbiroh)

 

10.5. | Dohrávka 1. kola
Skupina E odehraje první turnaj v pondělí 15.5. v Plzni

 

24.4. | SHC putuje po regionu
Nejen nové týmy, ale i nová místa konání turnajů čeká Street Hockey Cup. Úvodní turnaj skupiny B se odehrál v Plané, domažlická skupina se chystá do Mrákova a rokycanská po delší pauze také do Zbirohu.

 

4.4. | Nováčci na SHC 2017
Další dva nové týmy se představí na letošním ročníku SHC. Tachovskou skupinu doplní Planá a Mariánské Lázně.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 eSports.cz, s.r.o. | Informace o autorských právech | Facebook | Nastavení cookies