Street Hockey Cup 2017 započne čtveřicí dubnových turnajů

05.04.2017 | Tomáš Majer

Je to tady! Po zimním spánku se opět probouzí hokejbalový turnaj pro ZŠ, který nese jméno Street Hockey Cup. Sedmý ročník napíše úvodní kapitolu v Domažlicích ve čtvrtek 6. dubna. Hned v následujícím týdnu se podíváme také do Plané a Plzně. Vše nakonec zakončí Rokycany.

 
 
 

Pro zúčastněné týmy se mnohé nemění. Protřelým účastníkům vypadli někteří známí soupeři, naopak jako každým rokem zkusí své štěstí nějaké nové družstvo. Systém hry je stále stejný. Hrajeme stylem tří hráčů v poli, snažíme se držet hrací dobu 2x7 minut. Podle podmínek samotného turnaje se ovšem občas stane, že přijde určitá úprava. Neděláme ale nic, o čem by týmy dopředu nevěděli!

A stejně vypadá také postupový klíč. Jednotlivé skupiny čekají dva kvalifikační turnaje. Ti nejúspěšnější se proboujují do semifinále, z něhož vyplyne elitní osmička týmů, která si to mezi sebou rozdá o celkové zlato. Nejcennější kov obhajují Koblížci Strašice, najdou letos přemožitele?

Závěrečné turnaje již bude hostit plzeňská hokejbalová hala na Košutce, kde své domácí zápasy hraje extraligový celek HBC, který vychoval celou řadu reprezentantů. Hala samotná nabízí ojedinělý evropský komfort a jde o naprosté unikum.

Dost bylo řečí! Těšíme se Vás a na další férové boje v rámci Street Hockey Cupu v kalendářním roce 2017.

Loňští vítězové a obhájci titulu - Koblížci Strašice.

 
 

26.4. | Úprava ročníku 2018
V dubnu odstartoval turnaji ve skupinách ročník 2018. Ten má v sobě jednu podstatnou inovaci, a to zrušení semifinálových turnajů.

 

18.10. | Finálový All-stars team
Tříčlenný All-stars team finálového turnaje má tuto podobu: Štěpán Suk, Vít Štrédl (oba Hagridi Zbiroh), Matěj Zeman (Tachov - Hornická).

 

25.8. | Druhé SF 14. září!
V semifinále B se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Staňkovští Draci, Sbíječi Mrákov, ZŠ Planá, Hagridi Zbiroh, Plzeňská Desítka, Radnice a 1. ZŠ Plzeň. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

25.8. | První SF 12. září!
V semifinále A se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Nová škola Domažlice, Tachov - Hornická, Panteři Přeštice, 20. ZŠ Plzeň, Vlci Mýto, Vinickej Sběr Plzeň, Pumy Stříbro. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

11.5. | Termíny druhých turnajů
Známe termíny druhých turnajů u tří skupin: Skupina A - 25.5. (Mrákov) Skupina B - 19.5. (Stříbro) Skupina D - 7.6. (Zbiroh)

 

10.5. | Dohrávka 1. kola
Skupina E odehraje první turnaj v pondělí 15.5. v Plzni

 

24.4. | SHC putuje po regionu
Nejen nové týmy, ale i nová místa konání turnajů čeká Street Hockey Cup. Úvodní turnaj skupiny B se odehrál v Plané, domažlická skupina se chystá do Mrákova a rokycanská po delší pauze také do Zbirohu.

 

4.4. | Nováčci na SHC 2017
Další dva nové týmy se představí na letošním ročníku SHC. Tachovskou skupinu doplní Planá a Mariánské Lázně.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 eSports.cz, s.r.o. | Informace o autorských právech | Facebook | Nastavení cookies