Strašice přes skvělé výsledky na výhru nedosáhly. Radují se opět Rokycany.

25.06.2013 | Redakce

Na rokycanské umělce se na druhém měření sil nsešlo nejméně mužstev ze všech skupin. K chybějícímu Oseku také rokycanská T.G.M. jejíž hráči odcestovali na školní výlet. Systém turnaje tím pádem doznal změny. Vítěz ale zůstal stejný jako v květnu.

 
 
 

Čtyři týmy si to mezi sebou rozdaly nejprve mezi sebou v základní skupině. V té se nejlépe dařilo Strašicím. Výrazně přehrály nejenom Zbiroh, ale také rokycanské Jižní předměstí. Ve třetím zápase se chlapcům ze Strašic podařilo otočit zápas proti Radnicím a bez ztráty bodu se tým usadil na první příčce. Radnice přes tuto smolnou prohru dokázaly získat všechny body nejenom se Zbirohem, ale také v souboji s Rokycany. V semifinále už ale hráči Radnice narazili. Rokycanští se po matných výkonech z předešlých zápasů vzchopili a přesvědčivým vítězstvím 5:0 postoupili do finále. Tady je čekaly podle očekávání Strašice, kterým mladí Hagridi ze Zbirohu dlouhou dobu srdnatě vzdorovali.

Nejmladší tým turnaje – Hagridi Zbiroh si na svůj první úspěch bude muset ještě počkat. V boji o 3. místo totiž kluci nestačili na Radnici. Třeba to ale vyjde na podzim. To všechny účastníky hostí právě Zbiroh.

Po předchozích výsledcích byly favority finále Strašice. Ale tenhle souboj nakonec nezvládly. Možná až příliš otevřená hra způsobila, že Rokycany trefovaly branku příliš často. Za stavu 0:5 se střelecky probudily i Strašice, ale konečný výsledek už příliš nezměnily. Pohár pro vítěze si tak opět odnesly hráči Jižního předměstí.

Strašice může těšit, že do celkového součtu výsledků skupiny D se započítávají pouze body dosažené ve skupině. A to dává Strašicím velmi dobrou výchozí pozici před posledním kvalifikačním turnajem.

 
 

26.4. | Úprava ročníku 2018
V dubnu odstartoval turnaji ve skupinách ročník 2018. Ten má v sobě jednu podstatnou inovaci, a to zrušení semifinálových turnajů.

 

18.10. | Finálový All-stars team
Tříčlenný All-stars team finálového turnaje má tuto podobu: Štěpán Suk, Vít Štrédl (oba Hagridi Zbiroh), Matěj Zeman (Tachov - Hornická).

 

25.8. | Druhé SF 14. září!
V semifinále B se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Staňkovští Draci, Sbíječi Mrákov, ZŠ Planá, Hagridi Zbiroh, Plzeňská Desítka, Radnice a 1. ZŠ Plzeň. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

25.8. | První SF 12. září!
V semifinále A se střetnou dle dosažených výsledků ve skupinách týmy: Nová škola Domažlice, Tachov - Hornická, Panteři Přeštice, 20. ZŠ Plzeň, Vlci Mýto, Vinickej Sběr Plzeň, Pumy Stříbro. Turnaj proběhne v Plzni v hokejbalové hale.

 

11.5. | Termíny druhých turnajů
Známe termíny druhých turnajů u tří skupin: Skupina A - 25.5. (Mrákov) Skupina B - 19.5. (Stříbro) Skupina D - 7.6. (Zbiroh)

 

10.5. | Dohrávka 1. kola
Skupina E odehraje první turnaj v pondělí 15.5. v Plzni

 

24.4. | SHC putuje po regionu
Nejen nové týmy, ale i nová místa konání turnajů čeká Street Hockey Cup. Úvodní turnaj skupiny B se odehrál v Plané, domažlická skupina se chystá do Mrákova a rokycanská po delší pauze také do Zbirohu.

 

4.4. | Nováčci na SHC 2017
Další dva nové týmy se představí na letošním ročníku SHC. Tachovskou skupinu doplní Planá a Mariánské Lázně.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 eSports.cz, s.r.o. | Informace o autorských právech | Facebook | Nastavení cookies